Hírek

Mégis felkerül az HBO Maxra az Elvis

A mozikban nagy sikerrel futó Elvis életrajzi filmet több mint 160 ezren látták eddig. A film eredeti nyelven és magyarul is elérhető lesz szeptember 2-án. TV premier október végén.

A Warner filmjei 45 nappal a mozis bemutató után az HBO Maxra vándorolnak – így volt ez a Batmannel és a Dumbledore titkaival, és augusztus 9-én az Elvis filmnek is fel kellett volna kerülnie. Ám ez nem valósult meg, csupán néhány VOD felületen lehetett pénzért kikölcsönözni, ugyanis az összeolvadt Warner-Discovery új CEO-ja, David Zaslav a mozipremiereket előnyben részesítve leálította a streamingpremiereket, és a jövőben csak eseti alapon kerül fel Warner mozi ilyen röviddel a mozipremier után az HBO Maxra. A Decider forrásai szerint, azonban az Elvis még bőven HBO Maxra érkezik, és a hír hivatalosan is megerősítést nyert.

Szeptember 2-án mutatkozik be a sikeres életrajzi film az HBO Max műsortárában.

Miről szól az Elvis?

A látnok, Oscar-jelölt filmrendező, Baz Luhrmann látványos alkotása Elvis Presley életéről és zenei karrierjéről talányos menedzseréhez, Tom Parkerhez fűződő bonyolult kapcsolatának tükrében. Az Elvis (Austin Butler) életének 20 évét felölelő film másik főszerepében az Oscar-díjas Tom Hanks látható, valamint Elvis életének egyik legjelentősebb szereplője, Priscilla Presley (Olivia DeJonge). A film úgy mutatja be a zenei legendát, a sztár felemelkedésétől kezdve példátlan magasságokba ívelő karrierjéig, hogy Parker szemszögéből elmesélve egy mélyfúrást kapunk kettejük kapcsolatáról is, valamint az események hátteréül szolgáló erkölcsi, kulturális és ízlésbeli változásokról, amelyek robbanásszerűen alakították át Amerikát néhány évtized leforgása alatt.

Elvis előzetes:

Eltelt megint egy hét? Mi történt itt? Ne is gondolkodj, összeszedtük neked a legfontosabb cikkeket, híreket!

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.