Hírek

Lady Gaga igent mondott! Hivatalosan is ő lesz Harley Quinn

Lady Gaga ma hivatalosan is bejelentette, hogy ő lesz a Joker 2. másik főszereplője.

Ahogyan korábban is írtuk, a Hollywood Reporter és a Deadline értesülései szerint, a Warner igyekszik egy másik húzónevet is bevonni a Joker folytatásába. Lady Gagával (A Gucci-ház, Csillag születik) tárgyaltak a női főszerepről: az énekes-színész Harley Quinn bőrébe bújna. A rendező, Todd Philips és az alkotók a Gaga-féle Harleyt a filmes DC univerzumtól – két Öngyilkos osztag film és a Ragadozó madarak– külön kezelnék, hasonló koncepcióban, mint ahogyan az idén bemutatott Batman film is külön filmes világként áll a DC adaptációk sorában.

A mai napon Lady Gaga megerősítette a korábbi pletykát – Twitter fiókján osztott meg egy szilottes animációt, ahol ő és Joaquin Phoenix rajzolódik ki. A rövid klip nem mellesleg a Joker film alcímére, a Folie à Deux-ra is utal, ami franciául azt jelenti, hogy “ketten osztoznak rajta”. Kapcsoljuk is rá a “Bad Romance“-t!

A Joker folytatása 2024. október 4-én érkezik a mozikba. Öt évvel az első film premierje után.

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.