HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Befutott a világ legjobb szörnyes-szerelmes történetetének előzetese

Megérkezett a The Munsters előzetese.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Az 1960-as évekbeli The Munsters szitcom ráncfelvarrást és eredettörténetet kap egyenest Rob Zombie-tól. Attól a Rob Zombie-tól, akinek olyan zseniális zeneszámokat köszönhetünk, mint a Dragula, Living Dead Girl. vagy a Crow Killer Blues. Legutóbb itthon a Shake Your Ass-Smoke Your Grass videóklip kapcsán találkozhattunk, amelyen a magyar képregényrajzolóval, Gróf Balázssal készített.

Az eredeti, 2 évadot megélt sorozat lakóit hozza ki fekete-fehérségükből a színes-szagos modernizált streaming világba. Rob Zombie a „világ legjobb szerelmes történetét” ígéri, amelyben Herman és Lily, az eredeti sorozat ikonikus szereplőinek összekerülését meséli el. Ami természetesen mocskos, erőszakos és szemérmetlen lesz.

A főszerepben Jeff Daniel Phillips (Halloween II, A S.H.I.E.L.D. ügynöke) mint Herman, Sheri Moon Zombie (House of 1000 Corpses, Halloween, Kaliforgia) mint Lily és Daniel Roebuck (Lost, Matlock) mint Nagypapi.

HIRDETÉS

A filmet 2022 szeptemberében mutatja be a Netflix – legalábbis az Egyesült Államokban. A hazai vagy egyéb netflixes premierről egyelőre nincs hír.

Előzetes: