Hírek

Magyarul is megjelenik A Szürke Ember, amiből a Netflix eddigi legdrágább filmje készült

A nyári Netflix blockbuster kínálat legvártabb darabja vitatlanul Ryan Gosling főszereplésével készült A Szürke Ember. Július 19-én a film alapjául szolgál regény is megjelenik, az Agave Könyvek gondozásában.

Anthony Russo és Joe Russo rendezők túlszárnyalták költségvetésben a Netflix tavalyi sztárparádéját, a Red Notice-t (200M dolláros büdzsével dolgozhattak), továbbá sztárnevekben sem szűkölködik: főszerepben Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas és Billy Bob Thornton. Így tényleg kíváncsiak vagyunk, mit hoztak össze; július 22-én kiderül!

A könyvolvasóknak is terem babér a filmpremier kapcsán: a történet alapja ugyanis Mark Greaney első regénye, A Szürke Ember.

Július 19-én magyarul is megjelenik, az Agave Könyvek gondozásában.

Fülszöveg:

Courtland Gentry jó ember, ugyanakkor még jobb gyilkos.

Az árnyak között csak úgy ismerik: a Szürke Ember. A fedett műveletek világában legendás státusszal bír, ugyanis mindig csendben, sokszor a lehetetlent végrehajtva végzi el egyik munkáját a másik után, majd válik teljesen köddé. A célpontjainak nincs esélyük menekülni előle.

Csakhogy akadnak még Gentrynél is veszedelmesebb és halálosabb erők, amiket még több pénz és hatalom mozgat. És amikor Gentryt elárulja a kormánya és korábbi munkatársai, ezek az erők mozgásba lendülnek. Az ő szemükben a Szürke Ember többé már nem számít hasznos eszköznek, így ki kell iktatni.

A Közel-Keleten és egész Európán átívelő élet-halál harc veszi kezdetét, melynek során Gentrynek bizonyítania kell, hogy nem veszti el hidegvérét akkor sem, ha a megélhetése helyett ezúttal az életben maradásért kell ölnie.

A magyar borítók:

Az Agave Könyvek tervezett saját borítót is a regényhez (jobb oldalon), de a Netflixre adaptált könyvek borítója sem maradhat el – utóbbi védőborítóként fog funkcionálni a kiadányon.

Az Agave Könyvek a regény folytatását is ígér, amely karácsony környékén jelenik meg magyarul. A kiadói ajánlás szerint A Szürke Embert Tom Clancy rajongóinak ajánlják, és azoknak, akik valami nyári kikapcsolódást keresnek.

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.