HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Hivatalosan is zöld lámpát kapott a Squid Game folytatása

A Netflixnél eddig is nyílt titok volt a tavalyi koreai sikersorozatának folytatása, de immár hivatalosan is bejelentették a 2. évadot. A rendező, Hwang Dong-hyuk pedig néhány izgalmas hírt is megosztott a folytatásról.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A Netflix vasárnap jelentette be, hogy „zöld lámpát” (utalva a sorozat legelső játékára) adtak a Squid Game (magyarul: Nyerd meg az életedet) dél-koreai sorozatnak. A széria alapjaiban nemigen különbözik az ázsiai battle royal társaitól. Egy titokzatos társulat 456 pénztelen játékost – köztük a sokszorosan eladósodott, lóverseny függő Seong Gi Hoont (Lee Jung-jae) – toboroznak össze egy koreai gyerekjátékokon alapuló (erre utal az angol cím is) nagy össznépi versenyre. A cél nem kevés: megnyerni 45,6 milliárd vont. És ha vesztesz? Akkor az életeddel fizetsz, nincs kivétel és könyörület, se kibúvó ez alól.

Forrás: Netflix Geeked

A sorozat meglepően nagy hype-al ment tavaly szeptemberben, ezeregy meme született jeleneteiből, karaktereiről. A rajongás érthető is, ha közelről megnézzük, miből áll. A szériáról anno így vélekedtünk:

Akarsz-e játszani vérre menő kapitalizmust?

HIRDETÉS

A rendező, Hwang Dong-hyuk néhány apró részletet is elárult a folytatásról a Netflix üzenetében:

Ahogyan az évadzáróból sejthető volt, a főszereplő Seong Gi-hun és Frontember visszatérnek, továbbá a ddakjival toborzó öltönyös fickót is viszont látjuk, akit Gong Yoo játszik. A sorozat ikonikus szenzoros babájának, Young-hee-nek pedig lesz egy barátja,Cheol-su  aki szintén tiszteletét teszi az új évadban.

Premierdátum viszont egyelőre nem ismert, Hwang egy korábbi interjúban egy 2023-as vagy 2024-es premiert látott valószínűnek.

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.