Hírek

Szellemirtók animációs sorozatot készítenek az új film alkotói

A Szellemirtók: Az örökség alkotói a Netflixre készítenek animációs sorozatot a népszerű franchise-ból, de többet egyelőre még nem tudni.

A Netflix Geeked Week eseménysorozatán – és épp a Szellemirtók-napon – derült ki, hogy a Szellemirtók – Az örökség rendezője és írója, Jason Reitman, valamint írótársa, Gil Kenan animációs sorozatot készítenek. A Sony Pictures Animation szorgoskodik az adaptáción, ami majd a streamingplatformra kerül fel. A duó executive producer lesz, de egyéb részletek nem ismertek a projektről.

Ha megvalósul, a harmadik ilyen jellegű adaptációja lesz a népszerű franchise-nak: 1986-tól ’91-ig dübörgött Az igazi szellemirtók, ami 140 epizódon keresztül folytatta a főszereplők történetét. 1997-ben 40 részt élt meg A szellemirtók legújabb kalandjai, amiben Egon Spengler karaktere vezetett egy csapat szellemvadász egyetemistát.

Halló, csókolom, Szellemirtók?! A sorozatuk szelleme kísért a mozikban, de tetszik, szóval ne gyüjjenek!

Eltelt megint egy hét? Mi történt itt? Ne is gondolkodj, összeszedtük neked a legfontosabb cikkeket, híreket!

Gyerekkorom óta a videojátékok és filmek minden aspektusa a szenvedélyem, műfajtól és stílustól függetlenül. Hamar rájöttem, hogy érdekel, mi van a felszín alatt, és az írás remek módja annak, hogy a felszínre hozzam - elsősorban magamnak, de szívesen osztom meg másokkal is.