Hírek

Lerántották a Call of Duty: Modern Warfare II-ről a leplet, jön a Warzone 2.0 is

Bemutatkozott a Call of Duty: Modern Warfare II első előzetese, és készül az ingyenes Warzone 2.0 is. Mindkettőt az Infinity Ward fejleszti.

Az Activision és az Infinity Ward végre bemutatta a Call of Duty: Modern Warfare II új előzetesét, amiben rövid szeleteket láthatunk a készülő FPS-ből. Szintén az Infinity Ward égisze alatt készül az ingyenes Call of Duty: Warzone 2.0 is, új lehetőségeket biztosítva a rajongóknak.

Az idei epizód a Modern Warfare alszéria 2019-es újragondolásának közvetlen folytatása, amiben az új arcok mellett ismerős karakterek alternatív változatai is szerepelnek majd – beleértve az ikonikus Ghostot. A modern hadviselésre összpontosító részek 2007-ben kezdődtek a nagysikerű és elismert Call of Duty 4: Modern Warfare-rel. Az két közvetlen folytatást is megélt, mielőtt más irányba ment volna a franchise a három évvel ezelőtti újrázásig. A tavalyi, második világháborús epizód után éles, de sokak által várt váltás az új fejezet. A Call of Duty: Vanguard nem csak vegyes kritikusi fogadtatást kapott, hanem kiadója sem volt elégedett eladási teljesítményével, így az új részen felé több szempontból is nagyok az elvárások.

A várva-várt lövölde október 28-án jelenik meg, és a nyílt bétával először PS5-ön és PS4-en lehet majd játszani. A Warzone is idén jön, de konkrét dátum még nem ismert.

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

Gyerekkorom óta a videojátékok és filmek minden aspektusa a szenvedélyem, műfajtól és stílustól függetlenül. Hamar rájöttem, hogy érdekel, mi van a felszín alatt, és az írás remek módja annak, hogy a felszínre hozzam - elsősorban magamnak, de szívesen osztom meg másokkal is.
×