HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

A legfontosabb előzetesek a 2021-es Comic-Conról

A Covid 19-világjárvány utáni második San Diegó-i Comic Con 2021-ben is online platformra költözött. A szokásosnál rövidebb csupán három napot felölelő esemény azért így is tartogatott izgalmas híreket a geekek számára: lesz új Blade Runner sztori, kiderült, mikor folytatódik a Lucifer, és Zack Snyder zombiai is visszatérnek a Netflixre. Összeszedtük nektek ebbe a cikkbe a legérdekesebb, fontosabb híreket, hogy ne kelljen mindegyiket külön keresgélnetek. Íme tehát a 2021-es San Diego-i Comic-Con legfontosabb néznivalói:

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Army of Thieves

Ha azt hitted, Zack Snyder zombijai csak egyszer köszönnek be a Netflixre, akkor itt az első előzetes A halottak hadserege előzményfilmjéhez: Dieter (Matthias Schweighöfer) Vegas előtt is ténykedett, így keveredett bele élete legnagyobb heistjébe. Ősszel kiderül, mi jót csinált ez az ember.

Horror Noire

A horrornál maradva, a Shudder horrorokra specializálódott streamingszolgáltató ismét izgalmas dologba vágja fejszéjét: a 2019-es, a fekete horrorra koncentráló dokumentumfilmjük (Horror Noire: A History of Black Horror) után egy antológiasorozattal folytatnák a témát. A hat történetet bemutató széria október 14-én indul a Shudderen és az AMC +-n.

HIRDETÉS

Evangelion 3.0 + 1.01: Thrice Upon a Time

16 évnyi munka után Hideaki Anno befejezi az Evangeliont – már ami az animációs részt jelenti. Az új film debütálása után az élőszereplős műfaj fele fordulna, hogy ott bővítse az Evangelion világát. Nem idegenek tőle az élőszereplős filmek, elég csak az 1998-as Love & Pop-ra, a Shiki-Jitsu-ra, vagy Shin Ultramanre gondolni.

https://youtu.be/lzxC4kE8DdU

A 4. és egyelőre utolsó animációs Evangelion augusztus 13-án érkezik az Amazon Video Prime-ra.

Dexter – New Blood

Végre, a Dexter panelben megmutatták egy hosszabb betekintést az új Dexterről / Dexter 10. évadból, és az is kiderült, mikor találkozhat újra a nagyérdemű kedvenc gyilkosával: Dexter november 7-től újra képernyőn.

Lucifer

A Fox kaszája után, a Netflix által felkarolt Lucifer az Új világban szeptember 10-én kezdi meg utolsó évadát. Az emberek világában nyomozóként tevékenykedő Pokol ura egy tízrészes lezárásban búcsúzik rajongóitól.

Blade Runner: Black Lotus

A Szárnyas fejvadász nem ért véget a 2017-ben: az Adult Swim és a Crunchyroll közös projektje végre megkapta első trailerét: ez a Black Lotus. Az új történet főhőse Elle (Jessica Henwick), aki feltehetőleg a Fekete lótusz nevű replikáns, és különleges céllal hozták létre speciális képességekkel. Elle elszökött alkotóitól, és most próbálja összerakni élete ismeretlen darabkáit. A 13 részes széria várhatóan még idén ősszel érkezik az Adult Swim és a Crunchycroll felületére.

Minden, ami The Walking Dead

Idén nem csak Lucifer, hanem a Walking Dead sorozat szereplői is búcsúznak a nézőktől. A 24 epizódból álló 11. évad augusztus 22-én indul az AMC-n. Nincs ok a pánikra, ettől még nem fogunk kifogyni a WD-tartalomból! Október 3-án folytatódik a Walking Dead: World Beyond.

És a Fear the Walking Dead nélkül se lehet teljes az idei ősz: október 17-én jön a 7. évad.

S.O.Z. Soldados o Zombies

És ha már zombik, nem mehetünk el az Amazon augusztus 6-án debütáló sorozata mellett: emberre lesből támadó, mesterségesen előállított vírussal beoltott disznók és elzombisodott emberek. Láttunk ilyet? Igen is, meg nem is.

Day of the Dead

A zombi-vonalra még ráerősít az SYFY csatorna is legújabb sorozatával, a Day of the Dead-del. Tízrészes zombitúlélő show  George A. Romero inspirációs útját követve. Októberben kiderül, milyen is a végeredmény.

Star Trek: Prodigy

A Paramount+ streamingszolgáltató két animációs Star Trek-sorozattal erősítette a Comic-Con ST-fanjait: egyik a tavaly indult Star Trek: Lower Decks 2. évada és egy új széria, a Star Trek: Prodigy – utóbbi olyan szempontból lehet érdekes, hogy ez az első, kifejezetten fiatal korosztályt célzó ST-széria. Az előbb említett sorozat idén ősszel indul, a Decks pedig augusztus 12-én folytatódik.

Doctor Who – 13. évad

Nincs Comic-con Doctor Who nélkül: itt a 13. évad előzetese. Az ígéretek szerint ezúttal egy nagy történetet kapunk az új évadban, továbbá a Jacob Andersonnal (Broadchuch, Trónok harca) erősít a szereplőgárda. A trailerben is látható Vinder nevű fickót tisztelhetjük benne. Az új évadot még idén lesz szerencsénk elkezdeni.

Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms

Ha nem volt elég a Mortal Kombatból idén, akkor itt egy jó hír: egy új animációs filmmel bővül a közkedvelt videojáték világa. A Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge folytatása augusztus 31-én jelenik meg DVD-n és Blue Ray lemezen.

Slasher: Flesh & Blood

Szeptember 12-én indul a Shudder, horrorstreaming saját gyártású sorozata, a Slasher: Flesh & Blood. A történet középpontjában egy enyhén fogalmazva se boldog nagy család áll, akiknek most mégis muszáj találkozniuk egymással. Egy elszigetelt szigeten kell összezárva túlélniük egymást és persze a rájuk leselkedő gyilkos ismeretlent.

Chucky

A horror kiaknázatlan (vagy minek kiaknázni – mindenki döntse el magában) lehetőségei végtelenek, misem bizonyíthaja ezt jobban, mint a SYFY Chucky sorozatának előzetese. Október 12-én a közel sem barátságos játékbaba ott folytatja ténykedését, ahol abbahagyta korábbi filmjeiben.

DC’s Legends of Tomorrow – 6. évad

Végül, de nem utolsó sorban, megérkezett a Legends of Tomorrow előzetese is sok őrült próbatétellel.

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.