HIRDETÉS

HIRDETÉS

Magazin

Itt a 10 film, ami megérdemli, hogy a saját mozinkban lássuk

Még javában fut a Roboraptor és az LG közös projektje, amiben az olvasók hozzászólásainak (ajánlatainak) segítségével, úgymond demokratikusan állítjuk össze Magyarország egyik, ha nem a legnagyobb filmes listáját. Azt a listát, ami 100 olyan filmet lajstromoz, amit nagyszerű lenne megnézni a saját kis zugmozinkban, aminek a szíve véletlenül pont egy az LG CineBeam projektor!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hogy egy kicsit ösztönözzük az olvasóink részvételét, serkentsük a hozzászólási szándékot – már ha az nem lenne elég, hogy a szerencsés kommentőr az LG jóvoltából egy LG CineBeam projektorral lehet gazdagabb  -, egy live videóban mondta el blogunk egyik főszerkesztője Scheirich Zsófia, valamint a Roboraptor két alapítója Muchichka László és Zsótér Indi Dániel, hogy melyik az a 10 film amit ők ezen a nagyszerű, 4K-s, streaming kompatibilis filmügyi célszerszámon néznének meg.

Aki lemaradt volna a tegnapi műsorról, az egy pillanatra se aggódjon, a lehető legjobb helyen jár, ugyanis a lenti videóra kattintva megnézheti!

HIRDETÉS

administrator
Nagyjából 2015 óta vagyok hülye film-, sorozat- meg videójáték kritikus. Az írásaimmal nem akarom megmondani, hogy mit szeressen az olvasó, vagy mit ne. Csak tippeket adok az idő felhasználását illetően. - Mondom ezt én, akinek rohadt hosszúak a cikkei.