HIRDETÉS

HIRDETÉS

Sorozat

Dr. Manhattan végig a szemünk előtt volt, de nem láttuk a dildójától – Őrzőfigyelő #7

Újra itt az #Őrzőfigyelő, a Roboraptor, a Fumax Kiadó és a Barcraft közös, élő Watchmen-kibeszélőműsora, amelyben az első évad talán legjobbját, a hetedik részt dumáltuk át (bár a legjobb jelzőt már elpuffogtattuk az előző két alkalommal is.). Minden színnek és állatnak jelentősége van ebben a sorozatban, ám ez csak ebben a részben derült ki igazán. Az epizód értelmezésében ezúttal László Viktória (Az okos az új szexi), „daev”, vagyis Martha Dávid (Fun With Geeks) és Holló-Vaskó Péter, a Fumax Kiadó Dr. Manhattanje segít nekünk.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Újra itt az #Őrzőfigyelő, a Roboraptor, a Fumax Kiadó és a Barcraft közös, élő Watchmen-kibeszélőműsora, amelyben az első évad talán legjobbját, a hetedik részt dumáltuk át (bár a legjobb jelzőt már elpuffogtattuk az előző két alkalommal is.). Minden színnek és állatnak jelentősége van ebben a sorozatban, ám ez csak ebben a részben derült ki igazán. A Watchmen új epizódjának értelmezésében ezúttal László Viktória (Az okos az új szexi), „daev”, vagyis Martha Dávid (Fun With Geeks) és Holló-Vaskó Péter, a Fumax Kiadó Dr. Manhattanje segít nekünk.

administrator
Az első moziélményem a Gyilkos paradicsomok támadása volt, amitől gyerekként annyira rettegtem, hogy évekig nem is tévéztem utána. Lemaradásomat napi filmnézéssel kompenzálom, amikről nem szégyellek a 24.hu online hasábjain írni. Egyetemen tanítok, ahol a jövő firkásznemzedékét oktatom olyan fogásokra, miként kell Pumped Gabós mélyinterjúkat készíteni. Mellékállásban a legkirályabb hazai geek oldal, a Roboraptor szerzője vagyok, félek a zöld hernyóktól és a bohócoktól, akarok egy monociklit.