Podcast

Nincs cukibb idén az intergalaktikus geek Gondos bocsnál

Mivel az év legvártabb és legnagyobb premierjét, a 20. század legnagyszerűbb filmjének, a Con Air rendezőjének újabb nagy dobását, a Strattont egyikünk sem nézte meg, így kivételesen inkább elővettünk egy korábbi, ám annál kedvesebb alkotást. A Brigsby Bearről már a Cinefest után is azt mondtuk, hogy ez az év legaranyosabb és egyik legszerethetőbb filmje, mivel mostanra pedig már széles körben is elérhetővé vált, úgy éreztük, megérdemli még a méltatást. Hiszen, hiába a rengeteg szuperhős és Power Ranger, 2017 leggeekebb filmje egy magányos srác, és legjobb barátjának, a címbéli intergalaktikus mágus mackónak a története. Egy film a geekségről, filmkészítésről, barátságról, felnövésről, nosztalgiáról. Ezekről – és kicsit az Űrgammákról – beszélget legújabb podcastünkben Muchichka László, Rácz Viktória és Pongrácz Máté.

A Roboraptor Podcasttal hetente jelentkezünk, hogy szétcincáljuk azokat a filmeket, amelyekre már egy sima kritika nem lenne elég.

A műsort meghallgathatjátok Mixcloud és YouTube-lejátszási listáinkon a többivel együtt. Az adásokat INNEN le is tudjátok tölteni, de akár iTunes-on is feliratkozhattok, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről!

Podcastet hallgatni vezetés vagy főzés közben szexi!

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image