HIRDETÉS

HIRDETÉS

Podcast

Nincs cukibb idén az intergalaktikus geek Gondos bocsnál

Mivel az év legvártabb és legnagyobb premierjét, a 20. század legnagyszerűbb filmjének, a Con Air rendezőjének újabb nagy dobását, a Strattont egyikünk sem nézte meg, így kivételesen inkább elővettünk egy korábbi, ám annál kedvesebb alkotást. A Brigsby Bearről már a Cinefest után is azt mondtuk, hogy ez az év legaranyosabb és egyik legszerethetőbb filmje, mivel mostanra pedig már széles körben is elérhetővé vált, úgy éreztük, megérdemli még a méltatást. Hiszen, hiába a rengeteg szuperhős és Power Ranger, 2017 leggeekebb filmje egy magányos srác, és legjobb barátjának, a címbéli intergalaktikus mágus mackónak a története. Egy film a geekségről, filmkészítésről, barátságról, felnövésről, nosztalgiáról. Ezekről – és kicsit az Űrgammákról – beszélget legújabb podcastünkben Muchichka László, Rácz Viktória és Pongrácz Máté.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A Brigsby mackó egy film a geekségről, a filmkészítésről, a barátságról, a felnőtté válásról, egyszóval mindenről, ami nagyon megmozgat minket – nem csoda, hogy jól ki is beszéltük ezen a héten:

 

HIRDETÉS

 

A Roboraptor Podcasttal hetente jelentkezünk, hogy szétcincáljuk azokat a filmeket, amelyekre már egy sima kritika nem lenne elég.

A műsort meghallgathatjátok Mixcloud és YouTube-lejátszási listáinkon a többivel együtt. Az adásokat INNEN le is tudjátok tölteni, de akár iTunes-on is feliratkozhattok, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről!

Podcastet hallgatni vezetés vagy főzés közben szexi!

Pongrácz Máté a Budapest Corvinus Egyetem Szociológia szakán végzett. A műfaji filmek nagy kedvelője és az elfedett, obskúrus, de értékes darabok felkutatója. A szerzői trash védnöke és Zardoz hírnöke.