HIRDETÉS

HIRDETÉS

Podcast

Roboraptor Podcast #47 – Flatliners: Belehaltak, de túlélték a kísérletet a fiatal orvosok

Mi rejlik a halál után? Megölhet-e minket a bűntudatunk? Felelős-e a tudós a találmánya utóéletéért? Egy hajón élő pasi, miért az anyjával lakó csajhoz megy szexelni, ahelyett, hogy felvinné a lányt a szerelemhajóra? Ilyen és ehhez hasonló kérdések fogalmazódtak meg bennünk az Egyenesen át filmek, és a Netflix gyártású The Discovery megtekintése után. A hallgatók legnagyobb örömére pedig, nem voltunk restek és jól kibeszéltük őket. A nemrég a mozikba kerülő Egyenesen át, annak eredetije és a Netflixen debütáló The Discovery egy igazán őrült gondolathullámot indítottak el bennünk. PODCAST.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A Roboraptor Podcasttal hetente jelentkezünk, hogy szétcincáljuk azokat a filmeket, amire már egy sima kritika nem lenne elég.

A műsort meghallgathatjátok Mixcloud és YouTube-lejátszási listáinkon a többivel együtt. Az adásokat INNEN le is tudjátok tölteni, de akár iTunes-on is feliratkozhatok, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről!

Podcastet hallgatni vezetés vagy főzés közben szexi!

HIRDETÉS

Pongrácz Máté a Budapest Corvinus Egyetem Szociológia szakán végzett. A műfaji filmek nagy kedvelője és az elfedett, obskúrus, de értékes darabok felkutatója. A szerzői trash védnöke és Zardoz hírnöke.