HIRDETÉS

HIRDETÉS

Podcast

Roboraptor Podcast #37 – Amerika Kapitány: Polgárháború

Spoileresen is szétcincáljuk az Amerika Kapitány: Polgárháborút. Podcast.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Ahogy már korábbi írásunkban is fejtegettük, túltolt marketinghadjárat ide vagy oda, a hype igazolást nyert, az Amerika Kapitány: Polgárháború igazán érett szuperhősmozi lett. Olyannyira, hogy nem szívesen lennénk most a DC és a Warner fejesei helyében, hiszen ez a stúdió verejtékes módon próbál mindent megcsinálni Zack Snyderestül, miközben a Russo-testvérek zsigerből hozzák azt, amitől egy ilyen grandiózus mozi működhet.

Eheti podcastünkben azonban ennél is mélyebben elemezzük a harmadik Amerika Kapitány-történetet, Dr. Hardlove és Mr. Rabbit mellett ezúttal a blog képregényes szakértőjével, Dani Áronnal kiegészülve.

HIRDETÉS

Podcastjaink továbbra is hallgathatók a Mixcloudon és a YouTube-on, jelen adásunk pedig ezen a linken tölthető le.

administrator
Az első moziélményem a Gyilkos paradicsomok támadása volt, amitől gyerekként annyira rettegtem, hogy évekig nem is tévéztem utána. Lemaradásomat napi filmnézéssel kompenzálom, amikről nem szégyellek a 24.hu online hasábjain írni. Egyetemen tanítok, ahol a jövő firkásznemzedékét oktatom olyan fogásokra, miként kell Pumped Gabós mélyinterjúkat készíteni. Mellékállásban a legkirályabb hazai geek oldal, a Roboraptor szerzője vagyok, félek a zöld hernyóktól és a bohócoktól, akarok egy monociklit.