Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /data/4/7/478b4321-2277-4fbd-aa1c-338a4f05ba54/roboraptor.hu/web/wp-content/themes/neeon/functions.php on line 84
Podcast

Roboraptor Podcast #37 – Amerika Kapitány: Polgárháború

Spoileresen is szétcincáljuk az Amerika Kapitány: Polgárháborút. Podcast.

Ahogy már korábbi írásunkban is fejtegettük, túltolt marketinghadjárat ide vagy oda, a hype igazolást nyert, az Amerika Kapitány: Polgárháború igazán érett szuperhősmozi lett. Olyannyira, hogy nem szívesen lennénk most a DC és a Warner fejesei helyében, hiszen ez a stúdió verejtékes módon próbál mindent megcsinálni Zack Snyderestül, miközben a Russo-testvérek zsigerből hozzák azt, amitől egy ilyen grandiózus mozi működhet.

Eheti podcastünkben azonban ennél is mélyebben elemezzük a harmadik Amerika Kapitány-történetet, Dr. Hardlove és Mr. Rabbit mellett ezúttal a blog képregényes szakértőjével, Dani Áronnal kiegészülve.

Podcastjaink továbbra is hallgathatók a Mixcloudon és a YouTube-on, jelen adásunk pedig ezen a linken tölthető le.

Szerző

Az első moziélményem a Gyilkos paradicsomok támadása volt, amitől gyerekként annyira rettegtem, hogy évekig nem is tévéztem utána. Lemaradásomat napi filmnézéssel kompenzálom, amikről nem szégyellek a 24.hu online hasábjain írni. Egyetemen tanítok, ahol a jövő firkásznemzedékét oktatom olyan fogásokra, miként kell Pumped Gabós mélyinterjúkat készíteni. Mellékállásban a legkirályabb hazai geek oldal, a Roboraptor szerzője vagyok, félek a zöld hernyóktól és a bohócoktól, akarok egy monociklit.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image