HIRDETÉS

HIRDETÉS

Magazin

Lezárult a Nagy Star Wars Teszt! – EREDMÉNYHIRDETÉS

Megtaláltuk Magyarország legnagyobb Star Wars-rajongóját.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Kicsit több mint egy hete arra vállalkoztunk a Redmentával, hogy felkutassuk Magyarország legnagyobb Star Wars-rajongóját, s ennek érdekében szerkesztőségünk összeállított egy különösen izmos kvízt! Ötven kérdés, kérdésenként harminc másodperces válaszadási idő, képfelismerés, párosítás, sorrendbe állítás, stb. Mi tényleg minden tőlünk telhetőt megtettünk, hogy ez a teszt kihívás legyen a rajongók számára, törekvésünk pedig nem volt hiábavaló! MEGVAN! 

Még mielőtt lerántjuk a leplet a nyertesekről, néhány adatot hadd osszunk meg:

  • a tesztet 1347 ember kezdte el kitölteni
  • 402 ember ért a végére
  • 323-an pedig pedig a Facebookon is mentették adataikat

Közülük kerültek ki a nyertesek! Négyen!

HIRDETÉS

Ám ez még mind semmi!

A legkönnyebb kérdés, ahogy a részeredmény-hirdetésnél már kiderült: Melyik szenátor a titokzatos Sith lord? A helyes válasz Palpatine szenátor volt.

A legnehezebbnek bizonyuló feladat az idézetek párba állítása volt, a helyes megfejtések a következők voltak:

  • A Jedik nem a békéért harcolnak. Az csak egy szlogen, és mint minden szlogen, félrevezető.Mace Windu
  • Egy bolygó elpusztítása eltörpül mindamellett, amire a mindenható Erő képes.Darth Vader
  • Az idő csalóka. A legjobb, ha számba veszi az ember.Qui-Gon Jin
  • Az Erő egy mindent átható energiamező, mely körülvesz, és átitat mindannyiunkat.Obi-Wan Kenobi

És most lássuk a nyerteseket!

A részeredményhirdetéshez képest ugyan nem változott nagyon az állás, viszont a harmadik helyen holtverseny alakult ki, így a helyezettek a következők lettek:

A harmadik helyen végeztek

  • Hercegh Balázs
  • Ujvári Zoltán

Mindketten 80%-on teljesítettek, és 14,9, illetve 10,5 perc alatt mentek végig a teszten.

Megtisztelő második helyezést ért el Zseránszky Nándor 82,5 százalékos tesztkitöltési eredménnyel 8,6 perc alatt!

És aki hivatalosan Magyarország legnagyobb Star Wars-rajongója vándorcímet kapja, valamint a diadalmas küzdelemben a leginkább helyt állt 83,75 százalékos eredménnyel:
Török Balázs

Mindenkinek gratulálunk a nyereményeihez, hamarosan felvesszük velük a kapcsolatot e-mailben! Ám még maradt egy feladat a nyertesek számára!

Kérjük küldjetek magatokról egy szelfit a mozitermek előtt állva, hogy büszkén kitehessük a Facebook-oldalunkra! Az Erő legyen veletek!

facebook_megosztas

 

Csillagidő szerint 1990-ben születtem, az Univerzum legkirályabb városállamában, Budapesten. Feletteseim - a szüleim - elég hamar belátták, hogy nem leszek se matematikus, se űrrepülő pilóta, ezért egészen kicsike koromtól a művészeti pálya felé lökdöstek. Képzőművészet, zene, irodalom, színház, film. Tudják, én voltam a gimiben a hosszúhajú oldaltáskás srác, aki Kispált meg Tankcsapdát hallgat, semmi nem érdekli igazán a fentebb felsoroltakon kívül, és legfőbb kulturális forrása a Harcosok Klubja, a képregények meg a R'N'R. A gimi után a BKF-en végeztem mozgókép szakon, rendeztem néhány kisjátékfilmet, dolgoztam ANNAK a televízió csatornának, megjártam egy-két online szerkesztőséget mint videoszerkesztő, szerzője vagyok az egyik legkirályabb hazai geek blognak, a Roboraptornak. 2014 novembere óta erősítem a Hír24 (azaz mostmár 24.hu) seregét, a Kultúra rovat gyorsreagálású elit alakulat kritikusaként. Rendezőnek készülök és újságírásból élek. Mindezek mellett középiskolában tanítok mozgóképkultúrát, zenélek, imádom az állatokat és elképesztő gyönyörű vádlim van.