Podcast

Roboraptor Podcast #29 – Star Wars: Az ébredő Erő

Hosszú szünet után újra jelentkezünk ikonikus podcast-sorozatunkkal, a legújabb Star Wars-film kapcsán.

Az év talán legjobban várt filmje határozottan a Star Wars legújabb epizódja. Vártuk, jött és szó benn maradt! Nem csalódtunk benne, masszívan hozta a geekgasm-érzést, friss, mégis klasszikus darab született, amire már A jedi visszatér óta mindenki várt! A podcastban azokra a rejtett összefüggésekre keressük a választ, amik az új film érkeztével kialakuló káosz sűrűjében leledzhetnek.

FIGYELEM!Meglehetősen SPOILERES az anyag, így fokozottan kérünk minden kedves hallgatót, hogy ha nem akarják saját örömüket elrontani, szigorúan a film megtekintése után hallgassák meg az adást, nehogy még a végén #kárászrobiingeléssel vádoljanak meg minket! Jó szórakozást!

A podcast immár le is tölthető az alábbi linkről.

Ha tetszett a poszt, lájkolj és kövess bennünket a facebookon is!

Eltelt megint egy hét? Mi történt itt? Ne is gondolkodj, összeszedtük neked a legfontosabb cikkeket, híreket!

Csillagidő szerint 1990-ben születtem, az Univerzum legkirályabb városállamában, Budapesten. Feletteseim - a szüleim - elég hamar belátták, hogy nem leszek se matematikus, se űrrepülő pilóta, ezért egészen kicsike koromtól a művészeti pálya felé lökdöstek. Képzőművészet, zene, irodalom, színház, film. Tudják, én voltam a gimiben a hosszúhajú oldaltáskás srác, aki Kispált meg Tankcsapdát hallgat, semmi nem érdekli igazán a fentebb felsoroltakon kívül, és legfőbb kulturális forrása a Harcosok Klubja, a képregények meg a R'N'R. A gimi után a BKF-en végeztem mozgókép szakon, rendeztem néhány kisjátékfilmet, dolgoztam ANNAK a televízió csatornának, megjártam egy-két online szerkesztőséget mint videoszerkesztő, szerzője vagyok az egyik legkirályabb hazai geek blognak, a Roboraptornak. 2014 novembere óta erősítem a Hír24 (azaz mostmár 24.hu) seregét, a Kultúra rovat gyorsreagálású elit alakulat kritikusaként. Rendezőnek készülök és újságírásból élek. Mindezek mellett középiskolában tanítok mozgóképkultúrát, zenélek, imádom az állatokat és elképesztő gyönyörű vádlim van.