Videó

Star Wars VII: a gyerekek biztosak benne, hogy Luke nem áll át a sötét oldalra

A hétvégén tartották az éves Star Wars találkozót, ahol az előadások és az igen magas színvonalú relikvia-kiállítás mellett rekordmennyiségű gyerek volt. A legifjabb padawanoknál a decemberben érkező hetedik Star Wars epizód körüli pletykákról érdeklődtünk. Vigyázat: extra mennyiségű cukiság következik!

A legifjabb padawanoknál érdeklődtünk minden, a decemberben érkező hetedik epizód körüli pletykáról, a hétvégén megrendezett Star Wars találkozón.

Csillagidő szerint 1990-ben születtem, az Univerzum legkirályabb városállamában, Budapesten. Feletteseim - a szüleim - elég hamar belátták, hogy nem leszek se matematikus, se űrrepülő pilóta, ezért egészen kicsike koromtól a művészeti pálya felé lökdöstek. Képzőművészet, zene, irodalom, színház, film. Tudják, én voltam a gimiben a hosszúhajú oldaltáskás srác, aki Kispált meg Tankcsapdát hallgat, semmi nem érdekli igazán a fentebb felsoroltakon kívül, és legfőbb kulturális forrása a Harcosok Klubja, a képregények meg a R'N'R. A gimi után a BKF-en végeztem mozgókép szakon, rendeztem néhány kisjátékfilmet, dolgoztam ANNAK a televízió csatornának, megjártam egy-két online szerkesztőséget mint videoszerkesztő, szerzője vagyok az egyik legkirályabb hazai geek blognak, a Roboraptornak. 2014 novembere óta erősítem a Hír24 (azaz mostmár 24.hu) seregét, a Kultúra rovat gyorsreagálású elit alakulat kritikusaként. Rendezőnek készülök és újságírásból élek. Mindezek mellett középiskolában tanítok mozgóképkultúrát, zenélek, imádom az állatokat és elképesztő gyönyörű vádlim van.