Hírek

2025-től lehet tovább szolgálni a vállalat érdekeit – Az Apple TV bejelentette a Severance 2. évadának premierjét

Az Apple TV + bejelentette, mikor várható a nagysikerű irodai disztópia folytatása.

2022 egyik megérdemelten meglepetés sikerű thrillerje volt a Severance (magyarul Kettéválás), amelyben a Lumen Industries vezetője, Mark Scout (Adam Scott) kifejlesztetett egy olyan különleges eljárást, amellyel az alkalmazottai maximálisan meg tudják teremteni a munka és magánélet közti egyensúlyt: amint a kollegák elhagyják az irodaépületet, nem emlékeznek semmire a munkájukból. És amint belépnek az épületbe, akkor pedig a magánéletükre nem.

Ben Stiller író-rendező Emmy-díjas sorozatában még van bőven kraft, így nem is volt meglepő a 2. évados berendelés. Kisebb-nagyobb, sztrájk miatti forgatási szünetek után pedig úgy néz ki, jó úton van a Severance folytatása – a mai napon az Apple TV bejelentette, mikor érkezik a 2. évad.

Az új részek 2025. január 17-tól érkeznek, kizárzólag az Apple TV +-ra.

A tízepizódos 2. évad részei minden hét péntekjén érkeznek, egészen március 21-ig.

Az előző évadban megismert szereplőgárda is marad: a főszerepben Adam Scott, Britt Lower, Tramell Tillman, Zach Cherry, Jen Tullock, Michael Chernus, Dichen Lachman, John Turturro, Christopher Walken és Patricia Arquette. Új színészként csatlakozik a castinghoz Sarah Bock. A showrunneri székben pedig továbbra is  Ben Stiller ül, továbbá 5 epizódot ő is fog rendezni.

Severance 2. évad rövid előzetes:

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×