Hírek

A Batman: Caped Crusader visszahozza a szombat reggeli matiné hangulatát – Előzetes

Megérkezett a Batman – A rajzfilmsorozat szellemi örökösének szánt Batman: Caped Crusader előzetese.

Bruce Timm új Batman sorozata az Amazon Prime Videóra költözött a Warner Discoveryhez tartozó MAX platform helyett. De ezt leszámítva semmi félni valónk nem lesz az új animációs sorozattól, ugyanis hangulatába már most idézi az 1990-es években sugárzott Batman – A rajzfilmsorozatot – némi modern ráncfelvarrást leszámítva.

Az új előzetesben Batman/Bruce Wayne új szinkronhangját is hallhatjuk, aki ezúttal Hamish Linklater lesz.

Linklatert nem is olyan rég láthattuk a Manhunt sorozatban, de Mike Flanagen Mise éjfélkor minijéből is ismerős lehet.

További szereplők Christina Ricci (Yellowjackets, The Lizzie Borden Chronicles) mint Macskanő/Selina Kyle, Jamie Chung (Stone Cold Fox, Junction) mint Harley Quinn/Dr. Harleen Quinzel és Diedrich Bader (Harley Quinn, Better Things) Harvey Dent/Kétarc szerepében.

A Batman: Caped Crusader mögött executive producerként J.J. Abrams (Star Wars: Az ébredő erőStar Wars: Skywalker kora) és Matt Reeves (2022-es Batman film) és Bruce Timm állnak. A széria Timm eredeti sorozatának atmoszféráját viszi tovább, ám egy sokkal sötétebb tónusban, immár teljesen felnőtt közönségre szabva.

Az új Batman animációs sorozat agusztus 1-től lesz elérhető az Amazon Prime Videón, rögtön mind a 10 résszel.

Batman: Caped Crusader előzetes:

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×