Hírek

A jó kislányok az igazi gyilkos kezére csattintják a bilincset – Jó kislányok kézikönyve gyilkossághoz előzetes

Emma Myers (Enid, a vérfakaslány a Wednesdayből) főszereplésével érkezik Holly Jackson könyvének sorozat változata.

Holly Jackson 2019-ben indult ifjúsági krimi könyvsorozata, a Jó kislányok kézikönyve gyilkossághoz egy igazi adrenalinlöket és izgalmas nyomozás, igazodva a mai kor hétköznapi eszközeihez. A New York Times bestseller könyv rajongóinak nem is kell már sokat várniuk a méltó adaptációra:  a Netflix most augusztusban bemutatja a belőle készült hat részes sorozatot.

Kedvet kaptál, hogy elolvasd?

Ha szeretnél minket támogatni, vásárold meg a könyvet ezen a linken keresztül

Megveszem

Poppy Cogan (Vörös rózsa) sorozata nagy vonalakban követi a könyv cselekményét: öt évvel ezelőtt egy különös haláleset rázta meg az álmos angol kisváros lakóit. Andie Bellt, a Little Kilton-i gimnázium diákját megölte a barátja, Sal Singh. Egy valakit azonban nem hagy nyugodni az ügy még most sem: Pip Fitz-Amobitot (Emma Myers). A lány elhatározza, hogy minden az ügyhöz kapcsolódó nyomot és furcsaságot újra vizsgál, hogy kiderítse az igazságot. Ehhez pedig pont kapóra jön egy iskolai projekt.

A főszerepben Emma Myers, akit a legtöbben a 2022-es Wednesdayből ismerhettünk meg Enid, a békés vérfarkas lány szerepében.

További szereplők Zain Iqbal, aki Ravi Singhet játssza, a feltételezett gyilkos testvérét; Anna Maxwell Martin, Gary Beadle, Mathew Baynton, India Lillie Davies, Rahul Pattni, Henry Ashton, Mitu Panicucci, Orla Hill, Ephraim O.P. Sampson, Carla Woodcock, Yasmin Al-Khudhairi, Jessica Webber, Matthew Khan, Georgia Aaron, Oliver Wickham, Adam Astill, Annabel Mullion, Jude Morgan-Collie, Raiko Gohara, Asha Banks és Yali Topol Margalith.

A Jó kislányok kézikönyve gyilkossághoz a BBC és a Netflix együttműködésében készült – így a széria először a BBC felületein debütál, majd

augusztus 1-től a Netflixen.

Így itthon is augusztustól érdemes a streamingóriás műsortárában keresni.

Jó kislányok kézikönyve gyilkossághoz előzetes:

Forrás: Tudum

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×