Hírek

Arcane 2. évad előzeteséből nem csak az derült ki, hogy mi lesz Vi és Jinx sorsa

A Netflix bemutatta a régóta várt Arcane 2. évadának első előzetesét. De a friss teaser trailerrel együtt egy szomorú hírük is van.

A 2021-es év egyik nagy meglepetés animációs sorozata volt az Arcane, ami a híres és közkedvelt League of Legends alapján készült – a szériáról bővebben kritikánkban írtunk. A megjelenés után nem sokkal a Netflix már berendelte a 2. évadot, amely 2024 novemberében biztosan érkezik – írtuk januárban.

A premierdátumhoz közeledve a Netflix az Arcane 2. évadának első rövid is bemutatta:

A trailerrel együtt viszont egy szomorú hír is érkezett:

az Arcane a 2. évad után nem folytatódik.

A döntés ezúttal nem a Netflix oldaláról, hanem az animációs sorozat, Christian Linke-től érkezett. Ugyanis Linke terve íróként végig az volt, hogy Vi és Jinx történet itt záruljon le. De a The League of Legends és az Arcane rajongóinak nincs okuk csüggedésre: Linke további történeteket ígér a LOL-világából.

Az Arcane még csak a kezdete volt egy nagyobb történetmesélői útnak, melyet a fantasztikus Fortiche animációs stúdióval közösen kezdtünk meg

– nyilatkozta Linke a League Dev Update-en.

Az új előzetes szerint a 2. évad várható premierje továbbra is november, azonban ennél pontosabb dátumról még nem adott hírt a Netflix.

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×