Hírek

Digitálisan felújítva tér vissza a mozikba Indiana Jones

Steven Spielberg dirigálta klasszikus Indy kalandokat áprilisban újra mozivásznon élhetjük át.

Több digitálisan felújított filmet hozott már a budapesti mozikba a Pannónia Mozihálózat – gondoljunk csak Christopher Nolan A sötét lovag-trilógiájára vagy a Gyűrűk ura újra moziba küldésére. Legújabb nosztalgiamozizásuk a teljes, Steven Spielberg által rendezett Indiana Jones-filmsorozat bemutatása lesz.

Az 1981-es Az elveszett frigyláda fosztogatóit április 18-tól egy hétig lehet majd elcsípni a mozikban; az 1984-es, de időrendileg korábban játszódó A végzet templomát április 25-től, míg az 1989-es trilógiazárót, Az utolsó kereszteslovagot május 2-től május 8-ig lehet keresni a műsoron – írja a forgalmazó közleményében. Az esemény ezúttal a Pannónia Mozihálózat fővárosi multiplexeire korlátozódik, azaz a Pólus Mozira, a Cinema MOM-ra, a Gobuda Mozira és Lurdy Mozira.

További információt a moziműsorban találtok.

A nosztalgiázás vagy teljesen újszerű moziélmény mellett technikai újítások is várják a nézőket. Az újszerű képi minőségért a legfrissebb 4K-s transzfer felel, a hangzást pedig a filmek klasszikus felújított szinkronja emeli.

Indiana Jones-filmsorozat előzetes: