HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

A True Detective új írója még a sorozat környékén marad! Az HBO zöld utat adott a True Detective 5. évadának

Az HBO számol a True Detective-vel: zöld utat adott az 5. évadnak, a showrunneri székben pedig továbbra is Issa López, a 4. évad író-rendezője ül.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A True Detective 4. évad rövidsége – ezúttal 6 epizódnyi idő jutott rá – nem adhatott sok bizalmat arra, hogy az HBO-nál hogyan terveznek Nic Pizzolatto által elkezdett antológiasorozattal (erről bővebben 4. évad kritikánkban írtunk). Azonban a True Detective: Night Country váratlan sikere biztató volt:  Jodie Foster és Kali Reis főszereplésével készült 4. évad a széria eddig legnézettebb darabja lett, 12,7 millióan nézték minden elérhető felületen – írja a Variety. Az Egyesült Államokban február 18-án bemutatott évadfinálé pedig 3,2 millió nézőt csalogatott az HBO és az HBO Max elé, ami 57%-os növekedést jelentett a januári, pilotepizódot követő nézői számokban.

A True Detective 4. évad sikere be is biztosította a folytatást:

az HBO zöld utat adott az 5. évadnak.

Az írói székben továbbra is Issa López, a Night Country showrunnerje marad. A True Detective hagyományait követve, az 5. évadban új nyomozópáros fog az igazság nyomába eredni, így sem Jodie Fostert, sem Kali Reist nem látjuk viszont.

HIRDETÉS

Amíg várjuk a True Detective 5. évadot, ajánljuk pótlásra a legújabb etapot:

A True Detective 4. évad egyszerre hajt fejet és fordít hátat a kultikus 1. évadnak – Kritika