Hírek

Kate Winslet legalább tudja, hogyan kell kormányozni – Márciusban érkezik A rezsim az HBO Maxra

Kate Winslet egy fiktív európai kis ország frissen megválasztott kancellárját alakítja A rezsim (The Regime) című minisorozatban. Márciustól az HBO Maxon!

A Stephen Frears (Kvíz, Egy házasság helyzete, A legharsányabb hang) 6 részes minisorozat Kate Winslet, Matthias Schoenaerts, Guillaume Gallienne, Andrea Riseborough, Martha Plimpton és Hugh Grant főszereplésével

március 4-én indul az HBO Maxon és az HBO-n.

Az epizódok hetente érkeznek.

A hat epizódból álló, szatírikus dramedy sorozat egy modern önkényuralmi rendszer falai között zajló életbe nyújt betekintést. A ország első embere, Elena Vernham kancellár (Kate Winslet) jó ideje nem hagyta el a palotát, és emiatt egyre paranoiásabbá, instabilabbá válik – olvasható az HBO hivatalos ismertetőjében.

Magányában egy érzelmileg labilis katonához és bizalmasához Herbert Zubak (Matthias Schoenaerts) fordul segítségért. Ahogy Zubak befolyása a kancellár felett egyre nő, Elena hatalmának kiterjesztésére tett kísérletei végül azt eredményezik, hogy mind a palota, mind az ország széthullik körülötte.

A rezsim előzetes:

A szériának mi is jó esélyt adtunk 2024 legjobban várt sorozatai listánkon:

10 legjobban várt streaming sorozat 2024-ből a Roboraptor szerint

 

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×