Hírek

Henry Cavill strigák helyett nácikra vadászik Guy Ritchie vezénylete alatt – The Ministry Of Ungentlemanly Warfare előzetes

A Lionsgate stúdió bemutatta Guy Ritchie új filmjének előzetesét, amit látva, piszkosul várós film lett.

Guy Ritchie-ből idén is dupla adagot kapunk. A Netflixre készült Úriemberek sorozata után idén tavasszal érkezik a The Ministry Of Ungentlemanly Warfare akció-kém filmje. A sztori a II. világháború idejére teker vissza, egy állítólag “felháborítóan igaz történetig”. Ami a valóság részt illeti, Guy Ritchie filmje az egykori brit miniszterelnök, Winston Churchill titkos második világháborús harci szervezetéből merít (ami nem mellesleg Ian Fleminget is ihlette James Bond karakterének megalkotására). A szinopszis szerint ez a szervezet (a SOE) gyökeresen változtatta meg a háború menetét, továbbá megalapozta a különleges egységek szervezeti alapjait. Erről többet a Ritchie-t is inspiráló Lewis Damien könyvből, a Churchill’s Secret Warriorsban tudtok olvasni.

A főszerepben Henry Cavill (A Vaják), mint a szervezet feje, aki bár nem túl népszerű kormánykörökben, Anglia a háborús esélyei miatt mégis kénytelen megbízni benne. Szükség van egy náciütő csapatra, amit Cavill karaktere tud csak felállítani.

További főszereplők Alan Ritchson (Reacher), Eiza González (A mentő), Henry Golding (Snake Eyes), Alex Pettyfer és Cary Elwes. A forgatókönyvet Paul Tamasy, Eric Johnson, Arash Amel és Ritchiet írták. A projektet még Tamasy és Johnson írók kezdték el, amit 2015-ben a Bruckheimer és a Paramount számára pitcheltek. A filmet végül a Lionsgate karolta fel.

Előzetes:

The Ministry Of Ungentlemanly Warfare 2024. április 19-én érkezik az amerikai mozikba.

Magyar premierről egyelőre nincs hír. Amint érkezik róla friss információ, hírt adunk róla.

Forrás: Variety

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×