Hírek

Nem folytatódik A zászlónk halált jelent, az HBO kalózos sorozata

Az HBO nem adott zöld utat a 3. évadnak.

David Jenkins kosztümös vígjátéka, ami a 18. században élt kalóz, Stede Bonnet (Rhys Darby) nagyon lazán adaptált élete 2 évadig tudott futni az HBO-nál. Ugyanis a Deadline értesülései szerint a sorozat 3. évad nem kapott zöldutat. Arra a kérdésükre, hogy a sorozat a kasza ellenére is elérhető marad-e az HBO Max felületén, az a megerősítés érkezett, hogy igen. Bár a sorozatnak véget kellett vetni, megköszönték az író Jenkins és a stáb tagjainak – többek között Taika Waititi, Rhys Darby, Garrett Basch, Dan Halsted, Adam Stein, Antoine Douaihy – az őrült, mókás és szívhez szóló történetet és a rajongóknak azt az összetartó közösséget, ami a Zászlónk halált jelent köré épült.

A 2. évad tavaly októberben debütált az HBO Maxon, amiről anno így vélekedtünk. Mivel lezárt történetet kapott, ezért a sorozatkasza ellenére is ajánljuk pótlásra, ha eddig kimaradt.

A zászlónk halált jelent 2. évada is egy szertelen és kiszámíthatatlan kalózkaland

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×