Hírek

Közeledik a tél a Szellemirtók – Örökség folytatásában

A Szellemirtóknak ezúttal a Jégkorszak fenyegetésével kell szembenézni.

A Sony bemutatta Ghostbusters: Frozen Empire első előzetesét, ami bemutatja, hogy egy új jégkorszak fenyegeti nemcsak New Yorkot, hanem az egész világot.

Ghostbusters: Frozen Empire:

Az új Szellemirtók film a 2021-es Örökség folytatása. Az új és régi szellemirtók ott találkoznak, ahol minden elkezdődött: New Yorkban. Az örömteli összeborulást azonban egy váratlan júliusi giga lehűlés teszi kellemetlenül hűvössé. És ahogyan annak lennie kell, a szokatlan jelenség mögött szellem-ügy van.

A Ghostbusters: Frozen Empire-t az előző filmhez hasonlóan Gil Kenan rendezte, a forgatókönyvet pedig Jason Reitman & Gil Kenan írták. A főszerepben – és egyben visszatérők az Örökségből – Paul Rudd és Finn Wolfhard. További szereplők Carrie Coon, Mckenna Grace, Kumail Nanjiani, Patton Oswalt, Celeste O’Connor, Logan Kim, Dan Aykroyd, Ernie Hudson és Annie Potts. Az 1984-es Szellemirtók szereplői közül pedig Ray Stantz (Dan Aykroyd) és Winston Zeddemore (Ernie Hudson) teszi tiszteletét a Frozen Empire-ben.

Az új Szellemirtók film 2024. március 29-én érkezik a mozikba.

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×