Hírek

Egy fiú akaratlanul is olyanná válik, mint az apja? – Ezt a dilemmát vázolja az Invincible új előzetese

Két évnyi hiátus után visszatér az Invincible, hogy vérükön ráncigálja ki a gonosz szuperhősöket a panteonból.

Robert Kirkman Invincible című képregényéből 2021 márciusában mutatta be az Amazon Prime felnőtt animációs sorozatát, amely hatalmas népszerűségre tett szert. Borítékolható volt a folytatás, az 1. szezon vége után nem sokkal berendelték a 2. és 3. évadot.

A történet pedig ott folytatódik, ahol egy érzelmileg abbamaradt a széria – a 18 éves Mark Grayson, alias Invincible válságba került: vajon olyan lesz, mint Omni-Man, aki 20 éven keresztül becsapta a családját és a Föld lakóit? A súly ellenére igyekszik rendben tartani hétköznapjait, ám egy szuperhős életében mindig történik valami.

Invincible 2. évad előzetes:

Az Invincible 2. évadára visszatérnek a jól megszokott szinkronhangk: Steven Yeun, with Sandra Oh, Zazie Beetz, Grey DeLisle, Chris Diamantopoulos, Walton Goggins, Gillian Jacobs, Jason Mantzoukas, Ross Marquand, Khary Payton, Zachary Quinto, Andrew Rannells, Kevin Michael Richardson, Seth Rogen és J.K. Simmons. Új csatlakozókként érkezik Sterling K. Brown, Peter Cullen, Rob Delaney, Calista Flockhart, Phil LaMarr, Luke MacFarlane, Tatiana Maslany, Scott McNairy, Jay Pharoah, Ella Purnell, Tim Robinson, Ben Schwartz, Rhea Seehorn, Lea Thompson, Paul F. Tompkins és Shantel VanSanten.

A szuperhős animációs sorozat új évada november 3-án kezd a Prime Videón.

Viszont az Invincible 2. évadát idén nem olyan sokáig élvezhetjük – ugyanis novemberben csak az első 4 rész érkezik. A szezon további 4 epizódja 2024-ben érkezik az Amazon streamingplatformjára.

Invincible 2. évad plakátja: