Hírek

Megérkezett Zack Snyder Star Wars-nak indult filmjének első előzetese – Rebel Moon

Zack Snyder „durvább Star Wars” filmjének, a Rebel Moon (Lázadó hold) nemcsak anno megosztott első képein, de legelső előzetesében is fantasztikus látványt és űropera világot ígér.

Snyder a filmet a „Star Wars durvább verziója”-ként pitchelte legelőször 2012-ben a Lucasfilmnek, a Disney felvásárlás előtt, ami aztán nem nyert támogatást náluk. A Rebel Moont később átdolgozta eredeti történetté, mellyel már a Netflixet kereste meg. A Rebel Moon két részre bontott filmként érkezik a műsortárba, melynek első felét december 22-től nézhetjük.

Rebel Moon előzetes:

A történet főhőse Kora (Sofia Boutella), aki – miután egy galaxisvégi holdon élő emberi kolóniát megtámad egy távolról érkező, zsarnoki uralkodó serege – kézbe veszi a közösség sorsát. Saját csapatot toboroz kívülállókból, felkelőkből, parasztokból és árvákból, azaz azokból, akik osztoznak a bosszú vágyában, hiszen az idegen erők nemcsak őket, hanem a galaxis többi lakóját is fenyegetik.

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×