Hírek

Mindenki kedvenc képregényes melegpárja augusztusban tér vissza a Netflixre

A Netflix bejelentette a Heartstopper – Fülig beléd zúgtam képregényen alapuló sorozat 2. évadának várva várt premierjét.

Alice Oseman képregényén alapuló Heartstopper sorozat nem várt sikert lett a Netflixen – szinte a májusi premier után mentem berendelésre került a 2. évad, sőt már a harmadik is. Hosszas várakozás után a rajongók örülhetnek, ugyanis a mai napon bejelentette a streaming, hogy

Charlie és Nick augusztus 3-án tér vissza.

A Netflix hivatalos közleménye szerint Charlie és Nick kapcsolatukat építik tovább, miközben barátaik sem fognak unatkozni: Tara és Darcy nem várt kihívásokkal kénytelenek szembe nézni, Tao és Ellie párosának pedig új érzelmeiket kell kibogozniuk.

Heartstopper 2. évad bejelentés:

A közlemény továbbá utal egy párizsi kirándulásra és továbbtanulásra is, amelyből ki is található, hogy a soron következő, harmadik Heartstopper képregénykötet fogja a 2. évad alapját adni.

A jól ismert szereplőgárdához csatlakozik újoncként Jack Barton (Levél a királynak) Nick bátyja, David szerepében, Nima Taleghani (Cryano) tanárként, Leila Khan mint  Sahar Zahid, aki a helyi lányiskolába jár; és Bradley Riches mint James McEwan.

És ha már képregényadaptáció: augusztusig ajánljuk pótlásra a magyarul is olvasható részeket.

Alice Oseman képregénye két fiúról – Nickről és Charlie-ról szól. Utóbbi egy angol fiúiskolába jár és nyíltan meleg. Bár a csúfolódások abbamaradtak, még nem túl biztos magában, és érzi akadályait is melegségének. Szeretne megélni például egy igazi párkapcsolatot, olyat, amit nem kell titkolnia. Egyelőre ez nem jön össze, egészen addig a napig, amikor megismeri Nick Nelsont. Szerelem első látásra, csak van egy bökkenő: Nick a két lábon járó hetero sztereotípia! Magas, a rögbi csapat tagja, a menő fiúk a barátai és biztos, hogy csak a lányok érdeklik. Vagy mégsem? Minél több időt töltenek együtt, annál inkább megingani látszik Charlie első benyomása, de Nick önmagáról hitt identitása is. Röviden, a fiúk barátságának, majd szerelmének kibonatkozását meséli el a először Oseman.

Csupaszívvel és hétköznapisággal hódított meg legalább 52 millió olvasót, nem hiába készült belőle 2022-ben Netflix sorozat, hasonló sikerrel.

Bővebben Heartstopper képregénykritikánkban ajánljuk:

Megáll a szíved, ha kezedbe veszed – Heartstopper képregényajánló

Eltelt megint egy hét? Mi történt itt? Ne is gondolkodj, összeszedtük neked a legfontosabb cikkeket, híreket!