HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Június 5-én startol az Eufória alkotójának új sorozata az HBO Maxon

Az Eufória alkotójának új sorozata Abel “The Weeknd” Tesfaye és Lily-Rose Depp főszereplésével június 5-tól az HBO Maxon és az HBO csatornán. 

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Jocelyn (Lily-Rose Depp) legutóbbi turnéja kisiklott az idegösszeroppanása miatt, ám eltökélte, hogy elfoglalja az őt megillető helyet Amerika leghíresebb és legszexibb popsztárjaként. Jocelynban egy Tedros (Abel “The Weeknd” Tesfaye) nevű, sötét múltú klubtulajdonos ébreszti fel újra a szenvedélyt. Vajon romantikus öntudatra ébredése csodálatos új magasságokba repíti, vagy lelke legsötétebb és legmélyebb bugyraiba rántja le? (HBO Max)

Az Idol előzetes:

https://youtu.be/ZmWSHcvimuU

Az idol Sam Levinson (az HBO Eufóriájának alkotója), Abel “The Weeknd” Tesfaye és Reza Fahim régóta várt sorozata. Egy ideig nem volt tudott, mikor mutatják be, sőt forgatás alatti botrányokról és toxikus légkörről lehetett leginkább olvasni a nemzetközi sajtóban.

HIRDETÉS

Végül kitűzetett a bemutató napja.

A sorozat világpremierjére az idei cannes-i filmfesztiválon, májusban kerül majd sor.

Azt követően pedig június 5-én startol az HBO Maxon.

Abel “The Weeknd” Tesfaye nemcsak társalkotó, hanem főszereplője is Az idolnak, társa pedig Lily-Rose Depp, akit a Tusk, The Dancer, The King c. alkotásokban már láthattunk. További szereplők Dan Levy, Da’Vine Joy Randolph, Eli Roth, Hari Nef, Jane Adams, Jennie Ruby Jane, Mike Dean, Moses Sumney, Rachel Sennott, Ramsey, Suzanna Son és Hank Azaria.

Az Idol sorozat az A24-ral val együtt készült.

Forrás: HBO Magyarország