Hírek

Meghalt Batman, de nem lett oda az igazság – érkezik a Gotham lovagjai az HBO Maxra

Március 23-án megérkezik az eredetileg a The CW-re készült Gotham lovagjai (Gotham Knighhts) sorozat az HBO Maxra. 

Tartalom:

Batman halott, Gotham Cityben pedig elszabadultak az indulatok, ám már nincs többé, aki megvédje a várost. Bruce Wayne megölése után örökbefogadott fiát, Turner Hayest gyanúba keverik a köpenyes megmentő halála kapcsán, Batman néhány ellenségének gyermekeivel együtt. ők Duela, Harper Row és testvére, Cullen Row. A karizmatikus és kemény ügyész, Harvey Dent és a GCPD forró nyomon kutatnak. Turner olyan szövetségeseket tudhat maga mellett, mint a legjobb barátja, a félelmetes hekker, Stephanie Brown, és Batman valószínűtlen segédje, Carrie Kelley. A szedett-vedett szökevények csapata hamarosan megtudja, hogy a Gotham Cityn belül létezik egy nagyobb, gonoszabb hatalom, ezért össze kell fogniuk, hogy felnőjenek a feladathoz, és ők váljanak Gotham megmentőivé a Batman által hagyott űrben. (HBO Max Magyarország)

A főszerepben az Odaát (Supernatural) angyala, Misha Collins, aki Harvey Dentet alakítja a szériában. További szereplők Fallon Smythe, Tyler DiChiara, Olivia Rose Keegan, Navia Robinson, Oscar Morgan és Anna Lore.

A sorozat március 23-án, csütörtökön indul az HBO Maxon, az epizódok hetente érkeznek.

Előzetes:

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×