HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Hiába élesztette fel a Disney a Willow-t, nem fogják folytatni

A Willow egyévados sorozatként marad fent a Disney +-on, ugyanis úgy döntöttek az egeres cégnél, hogy nem folytatják.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Ron Howard 1988-as filmjét 2022. november 30-án kapott folytatást egy nyolcepizódos sorozat formájában. Egy önmagában egy roppant szerethető, kellemesen retro fantasy-kaland sorozat – írtuk kritikánkban. Bár pozitív kritikai fogadtatása volt (Rotten Tomatoeson 83%-on áll), a Disneynél nem láttak annyi potenciált és nézői érdeklődést, hogy érdemes legyen belevágni a 2. évadba. Mindennek ellenére a Willow kiemelt helyen marad a Lucasfilm katalógusban.

A Deadline Hollywood értesülései szerint a kaszának köze lehet a Disney filmjeinek átütemezéséhez, miszerint visszavesznek a Marvel kontent gyártásából, és inkább a Star Wars egyengetése felé fordulnak: sikeres platformjukon A mandalórian, és hamarosan folytatja a sort az Ahsoka, az Acolyte és a Skeleton Crew. További magyarázat a streamingszolgáltatók általános anyagi túlfutása: a Disneynél is igyekezni fognak a minőségre és a megtérülésre helyezni a hangsúlyt a mennyiség helyett.

Willow főszereplői Ellie Bamber, Ruby Cruz, Erin Kellyman, Tony Revolori, Amar Chadha-Patel, Dempsey Bryk és Joanne Whalley. A produkció vezető producerei: Kathleen Kennedy, Michelle Rejwan, Jonathan Kasdan, Tommy Harper, Wendy Mericle, Roopesh Parekh, Ron Howard és Samie Kim Falvey. A forgatókönyvírók John Bickerstaff, Hannah Friedman és Jonathan Kasdan. Stephen Woolfenden, Julia Cooperman, Hameed Shaukat és Max Taylor pedig producerként jeleskednek.

HIRDETÉS

Willow évadkritika:

Kellemesen nosztalgikus lett Willow visszatérése, csak nem úgy, ahogy gondolnád