Hírek

A feleségek nem kapnak semmit, hiába igazgatják tökéletesen a családi tűzfészket – Szerelem és halál előzetes

Elizabeth Olsen (WandaVision) főszereplésével érkezik az HBO Maxre David E. Kelley (Hatalmas kis hazugságok, Tudhattad volna) új miniszériája, a Szerelem és halál (Love and Death). Megérkezett az első előzetes.

A Szerelem és halál minisorozatot John Bloom és Jim Atkinson szerkesztésében készült bűnügyi könyv, a Evidence of Love: A True Story of Passion and Death in the Suburbs and Texas Monthly inspirálta. A könyv Candy Montgomery – akit Olsen alakít – 1980-as évekbeli esetét meséli el. A hétköznapi texasi háziasszony egy péntek tizenharmadikán megölte barátnőjét, Betty Gore-t, miután kiderült, hogy Montgomery férje megcsalta vele.

Előzetes:

Elizabeth Olsen mellett szerepel a minisorozatban Patrick Fugit (mint Pat, a férj), Krysten Ritter, Tom Pelphrey és Keir Gilchrist.

A Szerelem és halál várhatóan április 27-én startol az HBO Maxon.

És nem az HBO az első, aki Caddy Montgomery történetét feldolgozza: 2022-ben a Hulu – itthon Disney +-on elérhető – forgatott sorozatot a texasi feleség esetéből Candy: Halál Texasban címen.

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×