HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Nem kell parázni, még idén érkezik az Invincible 2. évada

Az Amazon Prime nagysikerű szuperhős dekonstrukciója, az Invincible hamarosan visszatér.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Robert Kirkman Invincible című képregényéből 2021 márciusában mutatta be az Amazon Prime felnőtt animációs sorozatát, amely hatalmas népszerűségre tett szert. Borítékolható volt a folytatás, az 1. szezon vége után nem sokkal berendelték a 2. és 3. évadot.

Az Amazon Studios felelős vezetői, Vernon Sanders és Steven Weintraub korábban egy a Collidernek adott interjúban már utaltak rá, hogy a szuperhős rajzfilm következő etapja 2023-ban esedékes, de ennél pontosabbat nem árultak el. A szolgáltató mára ígért rövid teaservideót, amely bár megérkezett, de a pontos premierdátumhoz nem hozott közelebb.

HIRDETÉS

A rövid előzetesben a Burger Martot kapcsolják, ahol Allen The Alien Seth Rogan hangján faggatja Markot (Invincible) a visszatéréséről, hiszen a világnak szüksége van még sok Invincible-re. Aki hosszas maszatolás utána elárulja, hogy

2023 vége felé érkezik a várva várt 2. évad.

Addig is ajánljuk pótolni az animációs sorozatot. Ugyanis a popcorn sci-fi elemekkel együtt is egy brutális, kegyetlen, megrázó képet közvetít az isteni erővel bíró hősökről, miközben mégis emberközelivé és átélhetővé teszi vívódásaikat.

Invincible évadkritika:

Patakvérrel és tinidrámával vág földhöz az év legmenőbb szuperhőskontentje