Hírek

Meryl Streep csatlakozik A gyilkos a házban következő évadához

Megkezdődött a Gyilkos a házban 3. évadának forgatása. A régi szereplők mellett két új sztárvendég is beköszönt.

Egy közösségi médiás bejelentkezés során jelentette be Selena Gomez, Steve Martin, Martin Short – a széria főszereplői  A gyilkos a házban következő évadának sztárvendégeit. Egyikük Paul Rudd, a Marvel Filmes Univerzumból ismert Hangya, akivel a sorozatrajongói a 2. évad végén ismerkedhettek meg. További újonc a Mamma miától az Ördög Prádát viselig jól ismert Meryl Streep.

A szériát forgalmazó Hulu csak megerősítette, hogy igen, Streep érkezik, de hogy milyen szerepben, arról nem osztottak meg információt.

A gyilkos a házban Steve Martin és John Hoffman (Grace & Frankie) közös sorozata. A Manhattanben található Arcania lakóépületben élő ex-detektív sorozatsztár Charles-Haden Sevage (Steve Martin), Broadway rendező Oliver Putnam (Martin Short) és nagynénje lakásába beköltöző Mable Mora (Selena Gomez) egy közös szenvedély hozza össze: szeretik a true crime podcastokat. A házban pont történik is egy gyilkosság, amely összehozza a három szereplőt egy közös nyomozásra és saját podcast indításra. A sorozat eddig két évadnál jár, nyáron pedig zöld utat kapott a 3. évad is.

Magyarországon a Disney +-on érhető el az eddigi két szezon szinkronnal és felirattal.

A nyári Gyilkos a házban évadról így vélekedtünk:

A Gyilkos a házban nem megöl, hanem újra megölel

Forrás: Deadline Hollywood