Hírek

Megérkezett az Indiana Jones 5 első előzetese

A Comic Con Experience idei Disney panelje tartogat meglepetéseket. Például Indiana Jones 5 előzetest.

Az elmúlt napokban elindult az Indiana Jones 5 marketinggépe első képekkel és Mads Mikkelsen karakterének leleplezésével. A jelenleg zajló CCXP-n a Disney bemutatta a legelső előzetest a franchise ötödik filmjéből és a címet is bejelentette:

 Indiana Jones and the Dial of Destiny

A cselekményről azonban további konkrétumok nem derültek ki, de a főbb szereplők már ismertek. Feltűnik a filmben Phoebe Waller-Bridge (Fleabag), Antonio Banderas (Fájdalom és dicsőség), John Rhys-Davies (Az elveszett frigyláda fosztogatói), Shaunette Renee Wilson (Fekete párduc), Thomas Kretschmann (Das Boot), Toby Jones (Jurassic World: Bukott birodalom), Boyd Holbrook (Logan), Oliver Richters (Fekete özvegy), Ethann Isidore (Mortel) és Mads Mikkelsen (Legendás állatok: Dumbledore titkai)

Az Indiana Jones ötödik részét James Mangold dirigálja, produceri székben pedig Kathleen Kennedy, Frank Marshall és Simon Emanuel ül, Steven Spielberg és George Lucas pedig executive producerekként támogatták a projektet. A zenét pedig ismét John Williams komponálja.

A filmet várhatóan 2023. június 29-én mutatják be a magyar mozik.

Indiana Jones 5 előzetes:

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.
×