Hírek

George Lucas fantasy kalandja ugyan 35 évvel később, de végre folytatódik

George Lucas közel 35 évvel ezelőtti fantasy-kalandjának, a Willow vadonatúj folytatása sorozat formájában tér vissza. A történet egy nelwyn faluból származó, feltörekvő varázslóval és egy csecsemővel kezdődött, akinek az a sorsa, hogy a gonosz királynő elpusztításával és a sötét erők elűzésével egyesítse a birodalmakat. A kaland most folytatódik a misztikus lényekkel teli varázslatos világban, kizárólag a Disney+-on.

Az eredeti Willow filmben Willow (Warwick Davis) nevű varázsló egy utazásra indul, hogy megvédje a csecsemő Elora Danan császárnőt, és elűzze a gonosz Bavmorda királynőt Andowyne világából. A történet most megjelenő folytatásában, Warwick Davis újra eljátssza Willow Ufgoodot, és egy különc hősökből álló csapat élére áll, hogy megvédje Andowyne-t egy olyan nagy ellenségtől, amelyet eddig elképzelni sem tudtak.

A Willow főszereplői Ellie Bamber, Ruby Cruz, Erin Kellyman, Tony Revolori, Amar Chadha-Patel, Dempsey Bryk és Joanne Whalley. A produkció vezető producerei: Kathleen Kennedy, Michelle Rejwan, Jonathan Kasdan, Tommy Harper, Wendy Mericle, Roopesh Parekh, Ron Howard és Samie Kim Falvey. A forgatókönyvírók John Bickerstaff, Hannah Friedman és Jonathan Kasdan. Stephen Woolfenden, Julia Cooperman, Hameed Shaukat és Max Taylor pedig producerként jeleskednek.

A George Lucas fantasy-kalandfilmjén alapuló sorozat november 30-án debütál és kizárólag a Disney+-on lesz elérhető.

Willow előzetes:

Forrás: Disney Magyarország

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×