Hírek

Az igazi szerelem nem ismer határokat: még az élők és holtak között sem

Végre újabb részleteket láthatunk a december nagy filmjéből: itt az Átjáróház fő előzetese!

Decemberben új értelmet kap a halálos szerelem kifejezés: az Átjáróház című, a fantasy- és vígjátéki elemekben bővelkedő romantikus film december 8-tól kerül a hazai mozikba, és bizonyítja be, hogy az igazi szerelem nem ismer határokat: még az élők és holtak között húzódót sem.

A film főhőse, Krisztián (Bárnai Péter) ugyanis akkor sem mond le szíve választottjáról, amikor a lány (Rujder Vivien) kénytelen lemondani az élők társaságáról. Megharcol szíve választottjáért, és néhány nagyon furcsa (részben élő, részben halott) társ segítségével visszaszerzi őt.

A halott lány és a hullaházban éjjeliőrként dolgozó fiú kapcsolatának csöppet sem komor története december 8-tól lesz látható a hazai mozikban – és látható lesz az egész karácsonyi szezonban.

Átjáróház előzetes:

A mától a mozikban és az interneten is látható előzetes már jóval többet megsejtet a filmről, mint amit eddig tudhattunk: láthatjuk, hogy milyen Kútvölgyi Erzsébet, amikor varázsol, milyen hullaház-igazgató Galla Miklós, és hogyan reagálnak Pamkutyáék, amikor a halott lányt az életbe visszahozni próbáló főhőst épp varázsláson kapják. De ami a legfontosabb, láthatjuk, milyen csodásan működik a kémia Rujder Vivien és Bárnai Péter között.

Az Átjáróház a Nemzeti Filmintézet támogatásával a FocusFox gyártásában, Muhi András és Ferenczy Gábor producerségével készült. A forgatókönyvet Veres Attila írta, az operatőr Garai Gábor volt, a látványért Horgas Péter, a jelmezekért Bárdosi Ibolya, a zenéért Pacsay Attila felelt. Casting directorként Muhi Zsófia működött közre, a végefőcímben hallható dalt Miller Dávid énekli. A főszerepeket Rujder Vivien, Bárnai Péter, Kulka János és Kútvölgyi Erzsébet alakítja, de fontos feladatot kapott Mészáros Máté, Galla Miklós, Székely B. Miklós, Bocsárszky Attila, Nagy Mari, Quitt László, Danis Lídia, és a két Pamkutya is.

Forrás: Intercom

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×