HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Magyarul is megjelenik a rajzoló házaspár önironikus képregénye a felnőtt életről

A webcomic rajongóknak nem kell bemutatni Yehuda és Maya Devir kalandos, önirónikus életét, amiről fiatal házas éveik óta rajzokban vallanak a közösségi médiában. Élményeiket összeszedték egy nagy kötetbe, amely végre magyarul is megjelenik.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Yehuda és Maya Devir akkor kezdték képregényben illusztrálni az életüket, amikor friss házasként az első közös lakásukba költöztek Tel-Avivban. Az azóta eltelt években
az Ez egy ilyen nap (One of Those Days) az egyik legnépszerűbb alkotás lett az interneten, világszerte több millió követővel.

2020 novemberében jelent meg angol nyelven önálló kötetben az életük, amely decemberben itthon is megjelenik.

Ebben a gyűjteményben Devirék szívmelengető, vicces és mindannyiunk számára ismerős helyzeteket osztanak meg. Úgyhogy még azok is, akik nem gondolják, hogy gépkarabéllyal kellene hadat üzenni egy csótánynak, könnyedén azonosulni tudnak a Devir házaspár küzdelmeivel és sikereivel. Hiszen ki nem mondta már maga is, hogy ez egy ilyen nap?!

HIRDETÉS

A kötet dátumra pontosan 2022. december 16-án jelenik meg a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában.

A képregényt Kereki Noémi Valentina fordította. Megjelenésig addig a beleolvasóval bírhatjuk ki, vagy Devirék Facebook oldalával.

Ez egy ilyen nap borító:

Forrás: Könyvmolyképző / Deszy Könyv