Hírek

Octavia Butler időutazó regénye megérkezett a tévéképernyőre

Octavia E. Butler (A magvető példázata, Hajnal) sci-fi író azonos című regényéből sorozat készült, amihez megérkezett az első előzetes.

A forgatókönyvet Branden Jacobs-Jenkins (Watchmen, Outer Range) és Courtney Lee-Mitchell (Kétkedő fundamentalista) írta az 1979-ben megjelent regény alapján. Az 1. évad nyolc epizódból fog állni, és idén decemberben érkezik a Hulura.

A Kindred egy Dana nevű fiatal afroamerikai nőről szól, akinek 26 évesen minden összejött. Sikeres író, Los Angelesben él férjével a legnagyobb meghittségben és szeretben. Azonban a 26. születésnap minden felborít: egy ismeretlen erő elragadja Danát, és a rabszolgaidők Déljére viszi őt. Nem is érkezhetne rosszabbkor, (vagy jobbkor?) ugyanis a helyi ültetvénytulajdonos fia, Rufus éppen fuldoklik, és Danának kell megmentenie. Újra és újra, ugyanis Danát az ismeretlen erő folyamatosan visszarepíti őt a haldokló Rufushoz.

A főszerepben Mallori Johnson, akinek ez lesz az első nagyobb filmes szerepe. További szereplők Micah Stock mint Kevin, továbbá Ryan Kwanten, Gayle Rankin, Austin Smith, David Alexander Kaplan, Sophina Brown és Sheria Irving.

A sorozat premierjére se kell sokat várni, ugyanis 2022. december 13-án érkezik a Hulura a teljes évad.

Reméljük, itthon se kell sokat várni a premierre a Disney +-nál. Ha érkezik az esetleges magyar premierről hír, frissítjük cikkünket.

Kindred előzetes:

Eltelt megint egy hét? Mi történt itt? Ne is gondolkodj, összeszedtük neked a legfontosabb cikkeket, híreket!