Hírek

A szexmunkás barátnők még egyszer utoljára móresre tanítják a stricijüket

A Sky Rojo – magyar keresztségben a Túl a vörös kanapén – jövő januárban tér vissza utolsó, akciódúsnak ígérkező utolsó évadára.

A Sky Rojo – Túl a vörös kanapén annak az Alex Pinának a sorozata, akinek olyan spanyol szériákat köszönhetünk, mint A nagy pénzrablás vagy a White Lines. A 2020-ban startol sorozat sajnos januárban véget ér,

ugyanis 2023 január 13-án érkezik a 3. és egyben utolsó évad

– adta ki ma első rövid teaserében a Netflix. De a rövid előzetes alapján akcióban és pörgésben most sem lesz hiány.

Sky Rojo 3. évad előzetes:

Maga a Sky Rojo középpontjában három, a tenerife-i Las Novias Clubban dolgozó prostituált áll. Coral (Verónica Sánchez), “a szofisztikált, franciás úrihölgy, akit mindenki tisztel”, Wendy (Lali Espósito), “a vadmacska, akit mindenki meg akar szelidíteni” és Gina (Yany Prado), a mindig a jót feltételező teremtés, a szeretnivaló naiva. Ki ilyen-olyan okból, de kurvának állt, azonban a sorozat kezdetére teljesen kiégette a szexipar. Próbálják megkeresni azt a pénzt, amellyel kifizethetik stricijüket, Romeót (Asier Etxeandia). A férfi azért mindig megtalálja a módját annak, hogy sose érjen véget a lányok adossága, ezzel bizniszben tartva őket, és persze biztosítva saját megélhetését. Ez ellen lázad fel egy hirtelen pillanatában Gina. Két barátnőjével közösen ellátják Romeo baját, majd megszöknek a bordélyból. Persze, nem lesz nyugta a lányoknak, hisz a nyomukban lohol Moisés (Miguel Ángel Silvestre) és Christian (Enric Auquer), Romeo fogmegjei.

A Sky Rojo 1. évadáról részletesebben kritikánkban áradoztunk:

A nagy pénzrablás alkotóinak új sorozatán nincsen fék