Hírek

Megérkezett A bálna első előzetese, ami egyben Brendan Fraser nagy visszatérése is

Darren Aronofsky (Fekete hattyú, anyám!) drámája, A bálna egy rövid előzetesben mutatja be, milyen érzelmi hullámvasútra kell felkészülnünk.

Samuel D. Hunter azonos című színdarabja alapján készül filmben Brendan Fraser (A múmia, Az őserdő hőse) egy 300 kg-os embert játszik. A férfi egykor angol professzor volt, most pedig élete utolsó napjaiban láthatjuk.

Fraser játéka akkora siker volt a szeptemberben tartott Velencei Filmfesztiválon, hogy hatalmas, több perces óvációt kapott, sőt egyes kritikusok Oscar-díjat is jósolnak a színésznek. Mindent összevetve Fraser színészi kihívása épp elég érdekes ahhoz, hogy irigykedjenek a filmrajongók a fesztiválózokra, akik mozipremier előtt nézhették meg a filmet!

De sokat nem is kell várnunk: megérkezett az első rövid trailer A bálnához.

Az Egyesült Államokban december 9-én,

Magyarországon pedig 2023 februárjában érkezik a mozikba

írtuk meg szeptemberben, a velencei siker után.

Brandon Fraser mellett a Stranger Thingsből ismert Sadie Sink (Max) és Hong Chau (Kicsinyítés, Találkozások, Watchmen) alkotják a főszereplői gárdát.

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×