Hírek

Kiderült, mikor érkezik az Last of Us sorozat az HBO Maxra

2023-ban hamarabb kezdődik a világvége, mint gondoltuk – derül ki egy HBO Maxos betekintőből.

Több amerikai HBO Max előfizető szúrta ki, hogy az Last Of Us sorozathoz feltöltött betekintő videó leírásában szerepel egy konkrét premierdátum: 2023. január 15.

Kép: Twisted Voxel

Az HBO hivatalosan ma erősítette meg, hogy igen, a fenti januári dátum a helyes.

A magyar HBO Maxon egy nappal később, azaz 2023. január 16-án startol a Last of Us:

A főbb szerepekben: Pedro Pascal mint Joel, Bella Ramsey mint Ellie, Gabriel Luna mint Tommy, Anna Torv mint Tess, Nico Parker mint Sarah, Murray Bartlett mint Frank, Nick Offerman mint Bill, Storm Reid mint Riley, Merle Dandridge mint Marlene, Jeffrey Pierce mint Perry, Lamar Johnson mint Henry, Keivonn Woodard mint Sam, Graham Greene mint Marlon, Elaine Miles mint Florence, valamint Ashley Johnson és Troy Baker.

A The Last of Us írója és executive producere Craig Mazin és Neil Druckmann. A sorozat a Sony Pictures Televisionnel koprodukcióban készül, és Carolyn Strauss, Evan Wells, Asad Qizilbash, Carter Swan, valamint Rose Lam executive producerei. A PlayStation Productions, a Word Games, a The Mighty Mint és a Naughty Dog producerei. (HBO Max)

A széria az azonos című játék alapján készült, amelynek a ráncfelvarrott verziójáról nemrégen áradoztunk:

A remake-elt Last of Us nem egy “rendezői változat”, de azért finom – teszt

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.