Hírek

A Netflixről ismerős színész csatlakozik a Marvel Agatha sorozatához

Nagy erőkkel készül a Disney +-ra az Agatha: Coven of Chaos sorozat. Egy új színész is igazolt a Marvel sorozathoz.

2021-es bejelentése óta sok minden történt a WandaVízió spin-offja, az Agatha körül: a House of Harkness után új címet, Coven of Chaosra váltott a san diegói Comic Conon, mostanság pedig nagy erőkkel zajlik a casting. A WandaVízióból visszatér a pletykás Dottie-t alakító Emma Caulfield Ford és természetesen Kathryn Hahn is újra felölti Agatha Harkness boszorkánykalapját.

Ő melléjük érkezik fontos szerepben Joe Locke, akit idén a Netflix Heartstopper – Fülig beléd vagyok zúgva tinisorozat főszereplőjeként ismerhettünk meg.

Hogy kit fog alakítani, egyelőre titok, ahogyan a sorozat cselekménye is. Egyes rajongói teóriák szerint Locke Wiccant játszhatja el, a varázsló szuperhőst, aki történetesen Wanda egyik ikerfia. A szereplő a Young Avengersben debütált 2005-ben. A Marvel Studios hivatalosan nem árulta el, kit fog alakítani Locke, és a Variety megkeresésére sem reagáltak ezzel kapcsolatban.

Joe Locke (Variety)

Az Agatha: Coven of Chaos-t a kötvetkező hónapban kezdik el forgatni, a premier pedig valamikor 2023 telén várható a Disney +-on. Az írói csapathoz csatlakozik a WandaVízió showrunnerje, Jac Schaeffer, aki a történet egyengetése mellett executive producerként is ügyeli a sorozatot.

Az Agatha mellett egy másik WandaVision spin-off is a csőben van, mégpedig egy Vízióról szóló. A Vision Questben Vízió megpróbálja visszaszerezni emlékeit és személyiségének emberi oldalát. A tervezett széria címe az 1989-es West Coast Avengers sztoriból kölcsönözték, ahol Vízió szürkévé lesz, és elveszti emberi érzéseit, ezzel kapcsolata is véget ér Wandával.

Forrás: Collider

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×