HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Megérkezett a Hangya és a Darázs: Kvantumánia első előzetese

Sejthető volt, be is következett a dolog: a Hangya film közösségi médiás figyelmeztetése után befutott A Hangya és a Darázs: Kvantummánia első előzetese.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Reggel megmozgatta a Hangya filmek közösségi médiáját kezelő munkatársa a rajongókat: egy sejtelmes, „T̶i̶n̶y̶ BIG things coming…”-gal (Kicsi nagy dolgok jönnek) jelezték, hogy lesz ma egy bejelentés a jövőre érkező Marvel-filmről, a Hangya és a Darázs: Kvantumániáról. A poszt után néhány órával meg is érkezett a film első előzetese. Ez lesz a Marvel filmek ötödik fázisában első mozija. A harmadik Hangya filmet ismét Peyton Reed rendezi.

A főszerepben Paul Rudd és Evangeline Lilly, mint a címszereplő Hangya és Darázs, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Kathryn Newton és Jonathan Majors látható – utóbbi Kang szerepével, akit már láthattunk a Loki sorozatban. Ahogy a cím is sejteti, Scott Lang (Hangya) és Hope Van Dyne (Darázs) a kvantumszférába ereszkednek le.

Előzetes:

HIRDETÉS

A Hangya és a Darázs következő kalandja 2023. február 16-án érkezik a hazai mozikba.

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.