Hírek

Akarod tudni mi a közös a Marvel, az Uncharted és a második világháború között? Ez az új játék!

A Disney tegnap esti, főleg mobilos és/vagy ingyenes játékokkal megpakolt D23 Expós előadásán debütált a Marvel és a Skydance New Media közös videojátéka – aminek még egyelőre címe sincsen.

A Marvel játék a korábbi szivárgások és a friss előzetes alapján a második világháborúban játszódik, ahol Fekete Párduc (Azzuri, T’Challa nagyapja) és a fiatal Amerika Kapitány (Steve Rogers) két szövetségesükkel küzdenek a Hydra erői ellen. A projekt élén Amy Hennig, az Uncharted sorozat kiötlője és a videojáték-ipar veteránja áll, de ezen túl egyelőre még semmi sem ismert.

Az előzetesben Vera Lynn 1939-es dala, a “We’ll Meet Again” hallható, a végén pedig a “király”, “kapitány”, “katona” és “kém” szavak villannak fel, majd a hősök mellett két másik karakter: a Howling Commandos katonája, Gabriel Jones és a wakandai kémhálózat feje, Nanali. Ők mind játszhatók lesznek a narratív, nagyköltségvetésű kaland történetének különböző pontjain.

A háttérben Európa és Wakanda látható, így feltételezhetően mindkét helyet be lehet majd járni.

Egyelőre se cím, se platform, se dátum nem ismert.

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

Gyerekkorom óta a videojátékok és filmek minden aspektusa a szenvedélyem, műfajtól és stílustól függetlenül. Hamar rájöttem, hogy érdekel, mi van a felszín alatt, és az írás remek módja annak, hogy a felszínre hozzam - elsősorban magamnak, de szívesen osztom meg másokkal is.
×