HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Az HBO berendelte a Harley Quinn 4. évadát

A DC rajongói most fellélegezhetnek: az HBO zöld utat adott a Harley Quinn animációs sorozat következő évadának.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Az HBO megerősítette a korábbi híreket, miszerint nincs veszélyben náluk Harley Quinn (se a Peacemaker, ahogyan azt James Gunn korábban nyilatkozta), sőt jöhet a 4. évad. Viszont némi változást is bejelentettek. Például új showrunner, nevezetesen Sarah Peters fogja további egyengetni a sorozat útját Justin Halpern és Patrick Schumacker után. Peters nem ismeretlen Harley világában, ugyanis az 1. évad óta aktívan a stáb tagja, mint író és producer.

A Harley Quinn 3. évada még jelenleg is fut, ám szeptember 15-én fináléhoz ér – legalábbis az amerikai HBO Maxon. A hazai HBO Maxra még nem érkezett meg a 3. évad, de reméljük, az évadfinálé után nem sokkal elérhető lesz.

Harley Quinn története:

Harley Quinn megpróbál egyedül boldogulni Gotham Cityben. Méregcsók és egy szedett-vedett társaság segítségével Harley megpróbál helyet szerezni a legnagyobb gonosztevők asztalánál: a Végzet Légiójában! (HBO Max).

Forrás: Deadline Hollywood 

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.