HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Christian Bale keménykalapban és ködben segíti megőrizni a katonai akadémia jó hírét

Sejtelmes, ködös háttér, száraz kórók és egy magányos férfi. Csak nem egy gótikus történettel van dolgunk? Hamarosan érkezik az Azok a halványkék szemek filmadaptációja.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Scott Cooper (Őrült szív, Agancs) rendezésében érkezik a The Pale Blue Eye, amely Louis Bayard azonos című regényén, Azok a halványkék szemeken alapszik. A főszerepben Christian Bale, aki Augustus Landor detektívet fogja alakítani. A film első képén is ő látható, és lesz is dolga bőven, ugyanis gyilkosságok sokasága vár kinyomozásra.

1830 ​októberének végén felakasztva találják Leroy Fry kadétot az Egyesült Államok Katonai Akadémiája, a Hudson-felföldi West Point lezárt területén. Az öngyilkosság kizárva, mivel az áldozatot brutálisan meggyalázták: kivájták a szívét a mellkasából. Az akadémia jó hírének megőrzése – és egyáltalán: fennmaradása – miatt a létesítmény vezetője a nyugdíjas éveit a közeli településen, Buttermilk Fallsban élvező egykori New York-i rendőrnyomozót, Augustus Landort kéri fel az eset felderítésére és a tettes vagy tettesek kézre kerítésére. (Moly.hu)

HIRDETÉS

További szereplők: Gillian Anderson (A korona), Lucy Boynton (Bohém rapszódia), Charlotte Gainsbourg (Antikrisztus), Toby Jones (First Cow), Harry Lawtey (Ipar), Simon McBurney (Carnival Row), Timothy Spall (Mr. Turner), Hadley Robinson (Moxie), Joey Brooks (Elit játszma), Brennan Cook (Találkozás), Gideon Glick (A káprázatos Mrs. Maisel), Fred Hechinger (A Fehér Lótusz), Matt Helm (Tragedy of Macbeth), Steven Maier (Összeesküvés Amerika ellen), Charlie Tahan (Ozark) és Robert Duvall (A bíró). Legérdekesebb szereplő azonban a Harry Potter-filmekből ismert Harry Melling, aki magát Edgar Allan Poe-t fogja alakítani a The Pale Blue Eye-ben. Mivel központi figura lesz, kíváncsian várjuk, hogyan simul bele a nyomozós milliőbe.

A film néhány mozi is adni fogja 2022. december 23-tól – itthoni bemutatóról még nem tudni.

Viszont nem is kell sokat várni, ugyanis 2023. január 6-án a Netflix is bemutatja a The Pale Blue Eye-t.

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.