Hírek

Az Amerikai Horror Story baltás gyilkosa is csatlakoizik A holló remake-hez

A sötét bosszúsztori remake olyannyira előrehaladott fázisban van, hogy már el is kezdték készíteni.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Danny Huston is csatlakozik az 1994-es A holló új, többszöri nekifutással most talán tényleg elkészülő remake-jéhez. Huston igazi veterán, többek között a Yellowstone-ban, az American Horrror Story: Boszorkányok baltás gyilkosaként, a Wonder Woman Erich Ludendorffjaként vagy a Nagy szemek pletykarovatos Dick Nolanjeként láthatták az elmúlt években a nézők.

A Brandon Lee tragikus hálához köthető alkotás újrázásában a főhőst, Eric Dravent az Az bohóca, Bill Skårsgard játssza majd, és FKA Twigs énekes is benne lesz. A Hófehér és a vadászról és az élőszereplős Páncélba zárt szellemről ismerhető Rupert Sanders rendezi a filmet, és állítólag már hetek óta készítik Csehországban. A Richard királyt író Zach Baylin felelős a forgatókönyvért, amit James O’Barr képregénye alapján hoz létre. A több folytatást is megélő klasszikus történetben a főhőst menyasszonyával együtt meggyilkolják, Draven azonban feltámad, hogy “A hollóként” (ami eredetileg “varjú”) bosszút álljon.

Az 1992-es Holló filmről itt emlékeztünk meg:

A családi dojóból a gótikus éjszakába repíti Brandon Lee-t A holló, majd tovább száll a lelkével

Eltelt megint egy hét? Mi történt itt? Ne is gondolkodj, összeszedtük neked a legfontosabb cikkeket, híreket!

Gyerekkorom óta a videojátékok és filmek minden aspektusa a szenvedélyem, műfajtól és stílustól függetlenül. Hamar rájöttem, hogy érdekel, mi van a felszín alatt, és az írás remek módja annak, hogy a felszínre hozzam - elsősorban magamnak, de szívesen osztom meg másokkal is.