Hírek

Üveghagymát hoz a Netflix Jézuska – Megvan a Tőrbe ejtve 2. pontos premierdátuma

Épp hogy, de még az év vége előtt megjelenik a Tőrbe ejtve 2.

Végre elárulta a Netflix, hogy mikor érkezik a Tőrbe ejtve folytatása, az egyelőre még magyar cím nélküli Glass Onion: A Knives Out Mystery:
Rian Johnson filmje december 23-án jelenik meg a Netflixen.
A streaminges bemutató mellett egyes mozikban is adni fogják az alkotást.
Az “Üvegyhagyma” szereplőgárdája az előző, 2019-es részhez hasonlóan ismét pazarnak ígérkezik. A főhős, Benoit Blanc megint Daniel Craig lesz, továbbá szerepel még a filmben Kathryn Hahn, Ethan Hawke, Edward Norton, Dave Bautista, Kate Hudson, Janelle Monáe, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick és Madelyn Cline. A történet pedig Görögországban játszódik, ahol Blanc újabb rejtélyről fejti le a rétegeket.
Ezen a fejezeten kívül egyébként még egy folytatás is készül – ami érthető, ugyanis a Tőrbe ejtve masszív siker volt: 300 millió dollár bevételt hozott világ szerte.

És itt az első kép is a Tőrbe ejtve 2-ből:

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

Gyerekkorom óta a videojátékok és filmek minden aspektusa a szenvedélyem, műfajtól és stílustól függetlenül. Hamar rájöttem, hogy érdekel, mi van a felszín alatt, és az írás remek módja annak, hogy a felszínre hozzam - elsősorban magamnak, de szívesen osztom meg másokkal is.
×